Blog

Antik Yeşil Deri Tekrar Aramızda
Uzun bir süredir stoklarımızda bulunmayan, kaybettiğimiz ve bulamadığımız, arkasından çok arayanların olduğu ve "mutlaka haber verin olur mu?" dediğiniz antik yeşil deriyi nihayet tekrar ürettirdik.
Erkeklere Özel 7 Can Alıcı Hediye Fikri
Erkekler için hediye alacak olduğumuzda aklımıza ya kol saati gelir ya da deri cüzdan. Çok sıradan gibi görünse de kişiye özel bir tasarım ve kaliteli bir ürün ile hediyeniz sıradan olmaktan çıkacaktır. İşte erkekler için hedefi tam 12den vuracak hediye fikirleri:
Kışın Gezilecek 4 Harika Rota
1- Transilvanya, Romanya Evet, şaka yapmıyoruz. Bram Stoker'ın 1897'de yazdığı meşhur Dracula romanındaki Bran Şatosunu görmek ve buradaki gotik havayı solumak oldukça heyecan verici olacak. Hele mevsim kış ise.. Natasha von Geldern Hediyelik olarak alabileceğiniz en güzel ürünlerden biri de...
Seyahat Aşkına: Deri Pasaport Cüzdanı
Seyahat etmeyi çok seviyoruz, kamp yapmayı, zorlu tırmanışları, ateş başı muhabbetlerini.. Yurt içi ya da yurt dışı gezilerimiz de genelde şehirden uzak, doğayla iç içe bölgelere doğru oluyor. Hal böyle olunca parayı, kartları ve pasaportu güvenli şekilde saklamak gerekiyor.