Seyahat Aşkına: Deri Pasaport Cüzdanı

Seyahat etmeyi çok seviyoruz, kamp yapmayı, zorlu tırmanışları, ateş başı muhabbetlerini.. Yurt içi ya da yurt dışı gezilerimiz de genelde şehirden uzak, doğayla iç içe bölgelere doğru oluyor. Hal böyle olunca parayı, kartları ve pasaportu güvenli şekilde saklamak gerekiyor.

deri pasaport cüzdanı
deri pasaport kılıfı


Roarcraft olarak genellikle günlük ihtiyaçları karşılayacak sade tasarım cüzdan ve kartlık üretme hedefindeyiz. Tabii kişisel ihtiyaçlarımız doğrultusunda yine sadelik çizgisinde pasaport cüzdanları da üretiyoruz.

masaüstü halleri

Söz konusu sınırları zorlamak ise kumdan, soğuktan, sıcaktan, yağmurdan, çamurdan kaçmaya çalışmak yerine uygun ekipmanlarla bu şartlara göğüs germek lazım.

Özel tasarımımız olan Zeugma modelinde astar yok, fermuar yok. Sadece kaliteli dana derisi ve sağlam bir el dikişi. Ömürlük, evladiyelik bir pasaport cüzdanı. Kapaklı tasarımı sayesinde de yağmura, çamura karşı koruma sağlar. Cüzdan düştü içindekiler dağıldı gitti derdi yok yani :)

pasaport ve macera cüzdanı

Tabi ne sıklıkla doğayla ya da vahşi hayatla buluşuyoruz ki.. Esasında şehrin betonarme ormanlarında, yerin altında metro seferlerinde ve vahşi kalabalıkların içinde kapalı bir cüzdan her zaman için daha koruyucu olacaktır.