Erkeklere Özel 7 Can Alıcı Hediye Fikri

Erkekler için hediye alacak olduğumuzda aklımıza ya kol saati gelir ya da deri cüzdan. Çok sıradan gibi görünse de kişiye özel bir tasarım ve kaliteli bir ürün ile hediyeniz sıradan olmaktan çıkacaktır. İşte erkekler için hedefi tam on ikiden vuracak hediye fikirleri:

1. Ahşap Kol Saati: Aquila
Kol saatleri, erkeğin kendi stilini oluşturmasına yardımcı olan önemli bir tamamlayıcı aksesuardır. Bunu hepimiz biliyoruz zaten. Peki sıradışı, özgün ve doğal bir ahşap kol saati nasıl olur?

2. Bluetooth Hoparlör: JBL Go
Tam anlamıyla bir ses bombası. Basit tasarımı ve başarılı ses kalitesiyle ideal bir hediye seçeneği olabilir. Kamp gecelerinin vazgeçilmezi :)
jbl go hoparlör deri kılıf

3. Termos: Stanley
Dayanıklılığı, performansı ve tabii ki yeşil rengiyle hafızalara kazınmış bu termos orijinal bir hediye olacaktır. Bizzat test ettim, kaynattığım suyu buzdolabında 16 saat boyunca sıcak tuttu :)) Kampçılar için ideal.stanley termos kamp

4. Deri Pasaport Cüzdanı: Nemrut
Roarcraft olarak seyahat etmeyi çok sevdiğimiz için kendi ihtiyaçlarımız doğrultusunda bir deri pasaport cüzdanı tasarladık. Uçak seyahatlerinde pilotları kim kıskandırmak istemez ki :)
deri pasaport cüzdanı

5. Renkli Tarz Çoraplar: Jimmy Lion
Şimdi önyargılarınızı şu köşeye bırakın ve modaya ayak uydurun. Renkli, eğlenceli ve tarz sahibi erkeklerin seveceği tasarımlar çıkaran Jimmy Lion çoraplarına bir göz atın derim. 
ananas çorap

6. Minimalist Deri Kartlık Cüzdan: Agora
Erkeklerin arka ceplerinde taşıdıkları cüzdanların meydana getirdiği şişlik hem görüntü açısından hem de sağlık açısından hiç hoş değil bizce. Bu el yapımı deri kartlık cüzdan ön cebe rahatlıkla sığabiliyor. İç bölmesi kartlar için, ön bölmesi de nakit para için yeterli alan sağlıyor. Merak etmeyin, paralar ön bölmeden kayıp düşmüyor :)

7. Antik Deri Bileklik: Teos
Bu deri bilekliği diğerlerinden ayıran iki özelliği var. Birincisi kaliteli eskitilmiş çatlak efektli dana derisinden yapılıyor olması (Limitli miktarda kaldığını söylemeliyim). İkincisi ise %100 gerçek pirinçten yapılmış olan metal aparatı. Lumberjack tarzı dayanıklı ve ömürlük bir bileklik hediye etmek isteyebilirsiniz.