Blog

Sürdürülebilir Deri Ürünlerin Hikayesi
Bir ürün satın alırken yaptığımız seçimler, ayırdığımız bütçe, moda, reklamlar, tavsiye, hizmet kalitesi, ürün kalitesi gibi kriterlere dayanıyor. Ayrıca üretimde kullanılan malzemelerin etik koşullarda üretilmesi, çevre dostu ve sürdürülebilir olması gibi konular günümüzde oldukça önem kazanmaya başladı.
Deri Zanaatinde Yavaş Moda Hareketi
Yavaş hareketinin felsefesi olan “yavaşlık” salyangozla ifade edilir. Ancak bu her şeyi salyangoz hızıyla yapmayı ifade etmez. Aksine hayatın farklı alanlarındaki aktiviteleri daha tatmin edici şekilde ve doğru hızda gerçekleştirmek gerektiğine dikkat çeker. Anı yaşamanın, zamanın değerinin bir vurgusudur.
Yavaş ve Sade Yaşamak: Peki Nasıl?
Yoğun ve stresli geçen hafta içinin ardından "hak edilmiş" bir pazar gününden beklenen dinginliğin sanki bütün haftaya yayılması gibi... 
El Dikişi ile Makina Dikişinin Farkları
Tüm deri ürünlerimizi elimizde bir çift iğne ile dikiyoruz. Böylece ürünlerimiz  daha özel ve eşsiz oluyor. Peki el dikişinin başka avantajları neler? Makina ile daha hızlı ve düşük maliyetli olmaz mıydı?
Tasarımda Malzemenin Yeniden Yorumu: Mermer
Her ne kadar deri aksesuar ürünler üretiyor olsak da tasarımın her zaman için bir bütün olduğunu düşünüyoruz. Bizim için esas olan sade, minimalist ve modern tasarımların özünü yakalamak.