Deri Kartlık Cüzdan Yapımı - Ücretsiz Şablon

El yapımı deri cüzdan dikmek isteyenler için basit bir cüzdan yapımı projesi: Deri atölyelerindeki workshoplara katılanlar, deri el sanatları kurslarına gidenler ya da odasının küçük bir köşesinde deriyle uğraşmak isteyenler için ücretsiz hazır bir deri kartlık şablonu paylaşmak istedik. Pinterest'te bulduğum anonim ve basit bir modeli seçtim ve bizim kredi kartlarına uygun şekilde ölçülendirerek Autocad programıyla deri kartlık kalıbını çizdim.

deri kartlık yapımı

Roarcraft olarak el yapımı ürünlerin üretilmesine ve yaygınlaşmasına her zaman destek olduk. Hobi olarak başlayanlara ve bu zanaati geliştirip ticari kazanç elde etmek isteyen girişimlere karşılıklı saygı çerçevesinde destek olmaya da devam edeceğiz. Çünkü yıllar önce bu hobiye merak sardığımda  bu işi izleyerek öğrenebileceğim Youtube videoları bile çok kısıtlıydı. Ve şimdi tecrübelerimizi paylaşma zamanı geldi. :)

deri kartlık şablon kalıp

Yukarıdaki şablonu .pdf olarak indirebilirsiniz.

  • A4 formatında çıktı almanız yeterlidir. Yazıcıdan kaynaklanabilecek hataları engellemek için üzerindeki ölçüleri cetvelle kontrol etmeniz iyi olur.
  • Kalın düz çizgilerden deriyi kesin.
  • İç cepten 2 adet kesin ve izdüşümde görüldüğü gibi yapıştın.
  • Sonrasında kesik çizgilerden deriyi delip dikeceksiniz.

Sonuçlarınızı gönderirseniz instagram sayfamızda yayınlamak isteriz :)

Not: Bu şablonu hazırlarken özellikle telif hakkı bulunmayan, yaygın ve anonim bir model seçmeye özen gösterdim. Bizim tasarladığımız modellerimiz ise patent enstitüsü tarafından tescillenmiştir ve ticari/hobi amaçlı izinsiz kullanılması yasal değildir. Bu konuya dikkat ederseniz sevinirim.