Deri Ev Dekorasyon Tavsiyeleri

Doğadan ilham alan art craft minimalist deri tasarımlarımızın dışında ev dekorasyonu için önerilerimiz olacak. Temel deri el sanatları bilgisiyle yapımı oldukça basit bu ürünler evinize hoş bir hava katacak.

5 Tarz Ev Dekorasyonu Önerisi

Profesyonel tasarımcılar ve mimarlar tarafından ev dekorasyonu için harika kaynak olacak deri el sanatları listemize göz atalım.

1- Deriden Yılbaşı Süsleri

4 adet yuvarlak kesilmiş deri parçasını iç kısımları birbirine bakacak şekilde dik açıyla yapıştırıldığında hoş bir küre elde edersiniz. Kürenin içinden geçireceğiniz ipin alt ve üst kısmına birer ahşap boncuk eklemeyi unutmayın. Küçük detaylar daha hoş gösterecektir. 

deri yılbaşı süsü

yılbaşı doğal süs

2- Deri Saksı Etiketi

deri saksı etiketi

Eskimiş deri kemerinizi atmayın. Onlardan çok güzel etiketler hazırlayabilirsiniz.

deri kemer kendin yap

Saksı çapına göre istediğiniz ebatta kesip kenarlarını delin ve bir jüt ip yardımıyla saksıya tutturun. Üzerine beyaz bir keçe kalemle istediğiniz gibi yazabilirsiniz. Ben mesela, çiçeklerime isim vermeye bayılıyorum :)

deri beton saksı

3- Deri Kemerden Raf Yapımı

Elinizde eski kemerlerden hala varsa durun hepsini harcamayın. Size güzel bir ahşap raf önerim olacak.

deri kemer ahşap raf

Yaklaşık 15x60cm ölçülerinde bir masif ahşap parça için (koçtaş-tekzen gibi yapı marketlerde bulabilirsiniz) yaklaşık 70cm uzunluğunda iki adet deri kemer parçası yeterli olacaktır. 

eski deri kemer değerlendirme

deri kemer raf

4- Deri Saksı Kılıfı

Görünüşü hoş durmayan üretim saksılarınızı bir deri kılıf içine alarak çok hoş bir ev dekoru elde edebilirsiniz. Parça derileri kullanarak tasarladığımız bu saksı kılıfını incelemek için dokunun.

deri saksı kılıfı

deri ev dekorasyonu

5- Deri Duvar Süsü Yapımı

deri duvar dekorasyonu

Haydi Roarcraft sıra dağlarından yapalım! Elinizde küçük deri parçalar varsa bunları renk tonlarına göre ayırıp istediğiniz üçgen formlarda kesin ve sıcak silikonla (derby yapıştırıcı da olur) üst üste yapıştırın.

deri duvar süsü

Arka kısıma çöp şiş kürdanlarını yapıştırarak deri aksesuarın düz kalmasını sağlayıp duvara asabilirsiniz.