Apple Watch Ultra'ya ChatGPT desteği geliyor!

Eğer ChatGPT'nin nimetlerinden faydalanan bir yapay zeka kullanıcısıysanız keşke telefonumda ve saatimde de bu özellik olsa demişsinizdir. Son dönemin en çok konuşulan yapay zeka sohbet botu, artık Apple Watch modellerinde de kullanılabiliyor. İşte yeni WatchGPT uygulaması hakkındaki detaylar.

apple watch chatgpt

OpenAI geçtiğimiz günlerde ChatGPT API'sini (GPT4) geliştiricilere ve genel kullanıma açtıktan sonra bu yeni saat uygulaması tanıtıldı. Bu Apple Watch kullanıcıları arasında merakla beklenen bir özellikti çünkü Siri teknolojisi artık çok basit kaldı. OpenAI firmasının yeni geliştirdiği GPT4 modelini de barındıran yenilenmiş ChatGPT uygulaması şimdi Apple Watch saatlerde kullanıma hazır. Uygulamayı indirmek içinse Iphone iOS 13+ ve Apple Watch watchOS 9+ işletim sistemleri gerekli. 

Bu uygulama Apple Watch üzerinden SMS, e-posta ve diğer sosyal medya uygulamalarını daha etkili yardımcı olabilir. Merak ettiğiniz bir konu hakkında hızlıca cevap almanıza yarayabilir. Nasıl kullanacağınız biraz da yaratıcılığınıza kalmış.

Tek dezavantajıysa, ChatGPT'nin aksine WatchGPT uygulamasının ücretli olması. Kullanabilmek için $3.99 ödemeniz gerekiyor. Profesyonel amaçla kullanacaksanız ya da buna değeceğini düşünüyorsanız, şimdi kolayca edinebilirsiniz. 


apple watch ultra

Akıllı saatleri daha akıllı hale getirmek nasıl bir fikir? Hem heyecan verici hem de ürpertici... Bizler ise teknolojiyle geleneksel arasında köprü vazifesi misyonumuza bağlıyız. En iyi yaptığımız işi, bu saatlere özel, el dikişiyle deri kayışlar üretmeye devam edeceğiz.