Vale Deri Tepsi - Şık Bir Masaüstü Düzenleyici

"Günlük eşyaları düzenlemenin en havalı yolu."

Eşyalar, bize her yerde eşlik eden ayrılmaz parçalarımız. Hepimizin yanından ayırmadığı, dışarı çıkarken mutlaka taşıdığı eşyaları vardır. Anahtar, cüzdan/kartlık, telefon olmazsa olmazlarımız değil mi? Saat, aksesuar, kalem, defter, sigara, tütün, çakmak da sık kullanılanlar arasında. Evden çıkarken bunlardan birini unuttuğunuz oluyor mu hiç? Peki, bu eşyaları eve geldiğinizde nereye koyuyorsunuz?

"Alışkanlıklarınızı değiştirin, hayatınızı kolaylaştırın."

İş yerindeki çalışma masanızda; güneş gözlüğünüze, arabanızın anahtarına, ofis kimliğinize, gerekli olduğunda asla bulamadığınız USB belleğinize küçük ve belirli bir alan ayırmak sizce de çok mantıklı değil mi? Masa üstündeki eşyalarınızı sık sık kaybediyorsanız vale deri tepsi'yi bir denemelisiniz. 

Eve girdiğinizde anahtarınızı, cüzdanınızı, kartlığınızı, çoğumuzun taşımayı sevmediği bozuklukları kapının girişinde duran vale tepsiye koymaya ne dersiniz? Evden çıkarken “Anahtarım nerede?” diye sık soranlara ya da kapıyı çektikten sonra “Eyvah! Anahtarı evde unuttum.” diyenlere basit ama etkili bir çözüm.

Televizyon izleyeceğiniz zaman bir türlü bulamadığınız,  kara delikten kara deliğe dolaşan kumandanız orta sehpanın üzerindeki vale tepside olsa, keyfiniz kaçmasa ne hoş olur, değil mi?

Ya da gece yatarken çıkardığınız saatinizi, gözlüğünüzü, bilekliğinizi, şarj ettiğiniz telefonunuzu komodinin üzerindeki vale tepside bir arada tutmak, neyin nerede olduğunu bilmek sizce de iyi bir fikir değil mi? Peki, komodinin üzerinden ışınlanan küpe tekleri… Kaybolduğunda 3.Dünya Savaşı çıkaran alyanslar… “Aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey, birer vale tepsi alalım.” :) der gibisiniz.

toplayıcı deri tepsi

Düzenli olmak için harcadığınız her dakika size bir saat kazandırır. Masaüstü organizer Vale tepsiyle çevrenizi, eşyalarınızı düzenleyin; en değerli varlığınız olan zamanınızdan tasarruf edin. Kaybetmek istemediğiniz minik ama değerli eşyalarınıza bir alan yaratın.