Birbirini Tamamlayan 5 Özel Hediye Seti

Seven iki ruhun birbirini tamamlaması gibi, öyle ürünlerimiz var ki birbirinden ayrı düşünmek neredeyse olanaksız. Bu hediye setlerini sizler için seçtik.

Not Defteri & Kalem


2'li Set (Arinna Not Defteri Kılıfı & Pirinç Kalem)

Not tutmak kimilerince vazgeçilmezdir. Her biri için defter taşımak farklı sebeplerle elzemdir. Sebebiniz her ne olursa olsun defteriniz hatıranız ve hafızanızdır. Bunları koruyacak bir kılıf, sayfalarına jel mürekkebiyle kolayca yazmanızı sağlayacak pirinç kalem kurtarıcınız olacak.

Anı Taşıyıcı Set


3'lü Set (Nemrut Pasaport Cüzdanı, Arinna Not Defteri Kılıfı & Pirinç Kalem)

Defterin hafıza olmasından söz etmişken hatırlamak istediğimiz zamanlardan biri de yaptığımız seyahatlerdir. O yüzden yanınıza sadece seyahat cüzdanınızı almayın. Gittiğiniz her yere kolayca götürebileceğiniz bir defter bir kalem anılarınızın taşıyıcısı olarak sizinle dolaşsın.

Seyahat Cüzdanı & Bagaj Etiketi


2'li Set (Zeugma Seyahat Cüzdanı & Bavul Etiketi)

Seyahat etmenin tüm güzelliklerine ek olarak stres yaratan yanları vardır. Gittiğimiz yerlerin yabancısı olabiliriz bu yüzden pasaportu, parayı, kartları bir arada tutmak isteriz. Valizin kaybolmasını önlemek için etiket gibi küçük bir detay hayat kurtarıcı olabilir.

Çiftlere Özel Orion & Lepus


2'li Set (Orion ve Lepus Ahşap Kol Saati)

Onunla geçirilen her an özel ve güzel. Bu anların göstergesi olan saatler de o anlar kadar özel olmalı. Adını yıldızlardan malzemesini doğadan alan Orion ve Lepus'u şimdi keşfedin.

Çiftlere Özel Telefon Cüzdanı


2'li Set (Tripolis Telofon Cüzdanı)

Telefon ve nakit/kredi kartları artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası oldular. Tripolis telefon cüzdanı aşkınızın sizi bir arada tuttuğu gibi hem kartlarınızı hem nakitinizi hem telefonunuzu bir arada tutar. Bu hayatı birlikte yaşadığınız gibi bu kolaylığı da birlikte yaşamalısınız.