Ormanlarımızı Yeniden Yeşerteceğiz!

Ülkemizde meydana gelen yangınlardan dolayı zarar gören bölgelerdeki ağaçlandırma çalışmalarına bağış katkısı yapmaktayız.

Ayrıca: 

8 Ağustos 2021 tarihine kadar yapacağınız tüm alışverişlerde Tema Vakfı'na sizin adınıza sertifikalı 1 adet fidan bağışında bulunuyoruz.*

*Adınıza düzenlenen bağış sertifikaları sipariş sonrasında e-posta adresinize gönderilecektir.

tema roarcraft

tema bağış yeniden yeşerteceğiz
E-sertifika örneği


Ülkemizdeki ormanlık alanların %99’u devlet ormanı statüsündedir, bu alanların yetki ve sorumluluğu Orman Genel Müdürlüğü’ne aittir. Yanan orman alanları da Anayasa’nın 169. maddesi gereğince başka amaçla kullanılamaz ve bu alanlar yangını izleyen yıl içerisinde Orman Genel Müdürlüğü tarafından ağaçlandırılmalıdır.

TEMA Vakfı olarak yanan alanlar da dahil olmak üzere tüm ağaçlandırma çalışmalarımızı Orman Genel Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde yürütüyoruz. Bize yapılan her bir bağışın takipçisi olarak, bağışlar sayesinde oluşturduğumuz ağaçlandırma sahalarımızda 3 yıl boyunca sonbahar ve bahar dönemlerinde olacak şekilde kontrolünü gerçekleştiriyoruz. Her yıl gerçekleştirdiğimiz kontroller sonucunda TEMA Vakfı bağışçılarının sahalarındaki başarı oranının (min %80 başarı hedefi var) tespitini yaparak bağışçılarımızı bilgilendiriyoruz.

Her zaman olduğu gibi, yapılan her bir fidan bağışının toprakla buluşması adına konunun takipçisiyiz.

TEMA Vakfı


roarcraft tema


 


SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN

  • Ürün paketlemelerimiz ve defterlerimiz geri dönüştürülebilir malzemeden üretilmektedir.
  • Paketlemelerde ve defterlerde tedarikçileri özenle seçiyoruz. Kullanılan ağaç malzemenin tamamı sürdürülebilir orman yönetim ilkelerine göre yönetilen FSC sertifikasına sahip ormanlardan gelmektedir. FSC sertifikasına sahip ormanlar ekosistem bütünlüğünün, ağaç varlığının, biyolojik çeşitliliğin korunduğu ormanlardır.

roarcraft çevre

 

  • Kullandığımız derilerde Gold Rated Member üyeliğine hak kazanmış tedarikçileri tercih ediyoruz.
  • Deri ve tekstil endüstrileri boyunca, Deri Çalışma Grubu (LWG), temiz teknoloji, çevre, güvenlik ve kimyasal yönetim açısından bir tabakhanenin genel bir değerlendirmesini yapmak için en iyi ve en güvenilir program olarak kabul edilir.

roarcraft sepici