Hediye Vermenin Altın Kuralı – Hediye Paketleri

Hediye alması da vermesi de ayrı bir keyif. Özel bir günde veya yılın herhangi bir gününde, sebepli ya da sebepsiz yere alınan her hediye herkesi mutlu eder. İçinden ne çıkacağının merakıyla, bir heyecanla açarız tüm hediye paketlerini. Bizce bu merakı arttıran en önemli faktörlerden biri, alınan hediye ne olursa olsun, hediyenin paketidir. Bu sebeple en özenli haliyle sunmak isteriz hediyelerimizi. Kiminiz için sadece bir detay da olabilir paketleme. Ancak detaylar bizim için önemli. Her detayını özenle hazırladığımız ahşap hediye kutularımızla hediye vermenin keyfini doruklarda yaşayın ve hediye almanın keyfini sonuna kadar yaşatın.

Hediye mühür

Zanaatkârlarımızın değerli el emeğini hak ettiği şekilde sunabilmek ve en önemlisi sizleri ve sevdiklerinizi özel hissettirmek için hazırladığımız, her detayında imzamızı taşıyan hediye paketlerimizden bahsetmek istedik.

Aldığınız ürünlere, göndereceğiniz hediyelere uygun olarak tasarlanan hediye paketlerimizi ayrıca satın alabilirsiniz. Üzerine isme özel kazıma yapıldığını biliyor muydunuz?

Küçük Boy Hediyelik Ahşap Kutu (S)

hediye paketi

Küçük boy ahşap sürgülü hediye kutusu kol saatleri, bileklikler ve kartlık cüzdanlar için ideal boyuttadır. Ölçüleri 13x12x5cm'dir. Ayrıca kişiselleştirme isterseniz üzerindeki deriye isme özel kazıma yapılmaktadır. Daha sonrasında kişisel eşyalarınızı organize etmek için kullanabilirsiniz.
Saat kayışları, minimal deri bileklik, pirinç aparatlı deri bileklik ve kartlık cüzdan modellerimizi inceleyebilirsiniz.

Orta Boy Hediyelik Ahşap Kutu (M)

hediye kutusu

Orta boy ahşap sürgülü hediye kutusu deri cüzdanlar, deri defter kılıfıderi kalemlik ve oluşturacağınız setler için ideal boyuttadır. Ölçüleri 26x12x5cm'dir. Ayrıca kişiselleştirme isterseniz üzerindeki deriye isme özel kazıma yapılmaktadır. Daha sonrasında kişisel eşyalarınızı, çekmece içini veya masa üstünüzü organize etmek için kullanabilirsiniz.

Büyük Boy Hediyelik Ahşap Kutu (L)

ahşap kutu

Büyük boy ahşap sürgülü hediye kutusu gömlek, tişört, ciltli büyük kitap, dizüstü bilgisayar ve macbook/ipad organizer için ideal boyuttadır. Ölçüleri 31x41x5cm'dir. Ayrıca kişiselleştirme isterseniz üzerindeki deriye isme özel kazıma yapılmaktadır.

Hediyelik Mühürlü Ahşap Uzun Kutu

özel kutu

Uzun, masif kayın, sürgülü hediye kutusu kolyeler, bileklikler, saat kayışları, ahşap-pirinç jel kalem ve pirinç jel kalem için ideal boyuttadır. Ölçüleri 23x4x4cm'dir. Daha sonrasında kalem kutusu, takı kutusu gibi amaçlarla kullanabilirsiniz.