Deri Not Defteri Kılıfı Şıklığı

Telefon ve tabletlerdeki çizim aplikasyonları hayatımızı kolaylaştırsa da kağıt üzerine yapılan çizimlerin üretkenlik üzerine etkisi bir başka. Ve hala birçok sanatçı geleneksel eskiz anlayışından vazgeçememiş durumda. 

Moleskine defter sade görünümü ve işlevselliğiyle dünyanın her köşesinden bir çok insanın kalbini kazanmıştır. Van Gogh ve Picasso gibi ünlü ressamların da elinin altında bulunan bir defterden bahsediyoruz. Bu tercihin bir sebebi de sanırım defterin dayanıklı yapısı ve kalitesinden öte geliyor.

deri not defteri kılıfı

Evet, biz de Roarcraft olarak Moleskine defterlerin hayranıyız. Öyleyse biz de bir deri not defteri kılıfı üretelim ve tasarımcıların üretkenliğine bir faydamız olsun istedik.

deri defter kılıfı ve kalem

9x14cm boyutlarındaki defterlere tam oturan ölçüye sahip Arinna deri not defteri kılıfı da Moleskine gibi minimalist bir tasarıma sahip. Deri kılıfla birlikte bir adet not defteri de hediye olarak geliyor. İsterseniz harika bir tasarıma sahip özel yapım pirinç kalem de sipariş edebilir, ve muhteşem bir sete sahip olabilirsiniz.