Hangisini Tercih Etmeli? Cüzdan Karşılaştırması

En çok satan cüzdanlar arasında yer alan iki deri cüzdan modelini işlevselliği ve kullanım kolaylığı açısından sizler için karşılaştırdık. 

cüzdan karşılaştırması

Özellikler Nakit Bölmeli Dikey Cüzdan Laodikya XL Klasik Deri Cüzdan Pergamon
Malzeme Full-grain dana derisi Full-grain dana derisi
Renk seçenekleri Siyah, Tobacco, Zümrüt Yeşil, Antrasit Siyah, Tobacco, Zümrüt Yeşil, Antrasit
Boyutlar 9 x 12 cm 9  x 11 cm
Ağırlık 80 gr 75 gr
Kart sayısı 6 adet 6 adet
Cüzdan Bölmesi Sayısı 1 adet dış nakit bölmesi
2 adet nakit iç gözü (katlayarak para koyma)
6 adet kart bölmesi 
1 adet para bölmesi
6 adet kart bölmesi 
Kalite Yüksek kalite malzeme ve el işçiliği Yüksek kalite malzeme ve el işçiliği
Taşıma Kolaylığı Dikey cüzdan tasarımı sayesinde kompakt bir kavrama sağlar Klasik cüzdan tasarımı sayesinde taşımaya en ideal boyuttadır

 

Nakit Bölmeli Dikey Cüzdan Laodikya XL ve Klasik Deri Cüzdan Pergamon, %100 doğal dana derisinden yapılmıştır. Her iki cüzdan da siyah, kahverengi, zümrüt yeşil ve antrasit renk seçeneklerini sunmaktadır. Nakit bölmesi sayısı bakımından Laodikya XL, 1 adet dış tarafında nakit bölmesi, 6 adet kartlık bölmesi, 2 adet gizli iç nakit bölmesi sunarken, Pergamon cüzdanı 1 adet geniş nakit bölmesi, 6 adet kartlık bölmesine sahiptir.

Laodikya XL, dikey cüzdan tasarımı sayesinde taşıma kolaylığı sağlar, cebinize rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Pergamon ise klasik yatay cüzdan tasarımına sahiptir. Her iki cüzdan da yüksek kaliteli malzeme ve işçilik ile elde üretilmiştir.

Tüm bu özelliklere bakarak kullanım amacınız, kart bölmesi sayısı, kullanılan materyal ve kullanım ömrü gibi faktörlere göre kartlık ve cüzdan seçeneklerimiz arasından bir seçim yapabilirsiniz.