Ahşap Kol Saati Sahibi Olmak İçin 7 Harika Sebep

Kendinize ya da sevdiğinize ahşap kol saati almanın süper bir hediye fikiri olduğuna inanıyoruz. Sizlere orijinal ve kaliteli ürün anlayışımızı yansıtan 7 farklı sebep sıralıyoruz.

1- Tarz sahibi olduğunuzu gösterir.

Kimsede olmayan, orijinal, tarz bir aksesuar kullanmanın keyfini yaşayın. Asansörde ya da bir kafede birileri size "bu saat gerçek ahşaptan mı? nereden aldınız?" diye sorular soracak. Dikkat çekmeye hazır olun.

takım elbise - ahşap kol saati

2- Resmi ve günlük kullanım için idealdir.

Ofiste, özel bir gecede, günlük kullanımda ya da haftasonu gezilerinde.. Ahşap kol saatleri minimalist tasarımı ile kıyafetlerinize uyum sağlar ve şıklığınızın hanesine ekstra bir puan ekler.

ahşap bayan kol saati

3- Saatinize özel isim yazılabilir.

Tercih ederseniz ahşap saatinizin arkasına özel tasarım yapılabilir. El yazınızı ya da dilediğiniz bir yazıyı işleyebiliriz. Bu işlem için sipariş esnasında bize not yazmanız yeterlidir.

ahşap kol saati isim yazdırma

4- Hafiftir.

Tüy kadar hafif desek abartmış oluruz belki ama neredeyse kolunuzda hissedilmeyecek kadar hafiftir. Kolunuzu ağır bir saatin yükünden hafifletme zamanı gelmedi mi? Çelik kasa bir saatle karşılaştırıldığında ne kadar rahat olduklarını göreceksiniz. 

5- Alerjik değildir.

Ahşap saatlerin yüzeyine uyguladığımız koruyucu katman cildinize zarar vermez. Bu arada çelik kordonlarda alerjik reaksiyonlar yaşıyorsanız ahşap kol saatleri ideal alternatiflerdir. Deri ya da ahşap kordon seçenekli modellerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

kişiye özel ahşap kol saatleri

6- Tamamen doğal ahşaptan üretilir.

Adı üstünde zaten ahşap kol saati bu ancak bunu özellikle vurgulamak istiyoruz. Saatler için uygun sertlikte ve kırılmaya karşı dirençli özel ağaçlar seçiyoruz. Bu ağaçların tamamen endüstriyel kullanım için yetiştirilmiş ve doğal malzemeler olmasına dikkat ediyoruz.

sahilde ahşap kol saati

7- Suya karşı dayanıklıdır.

Çoğu kol saatinde olduğu gibi ahşap saatlerde de 1 atm su basıncı dayanımı vardır. Bu saatinizin yağmurda kullanılabileceği ya da el yıkarken su sıçralamarından etkilenmeyeceği anlamına gelir. Kesinlikle duşta, havuzda kullanılmaz. Neticede ahşaptır ve biraz özenli kullanım ister.